FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

FEESTCOMMISSIE EZAART

Agenda

Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Per jaar Zoeken
OOTELLO: SONGSVANDIEVANONGS
Zondag, 14 Augustus 2022, 20:00

Voor de derde keer op rij brengen we met onze Ootelloband ode aan muziek die ons nauw aan het hart ligt. Na ons eerbetoon aan de kleinkunst en foute muziek gaan we deze zomer met ‘songsvandievanongs’ op zoek naar de roots van de Vlaamse Pop & Rock. We nemen je mee op een muzikale gezondheidsreis die zonder pardon alle stress het lijf uitjaagt door haar bijzonder aanstekelijke werking voor ledematen, stembanden en het geheugen.

Op zaterdag en zondag 13 en 14 augustus (20u) en zondag 28 augustus (14u) ontvangen we je graag op ons zonnig zomerterras om samen te genieten van de vele onvergetelijke songs van die van ongs: van Will Tura tot Raymond, van Axelle Red tot Vaya Con Dios, van de Kreuners tot Clouseau, van Soulsister tot de Scabs, van Ann Christy tot Natalia...

Warm je thuis wel even op met wat doordeweekse gymnastiekoefeningen want als onze  Ootelloband de registers opentrekt dan gaat het er best heftig aan toe met aan de drum Paul Janssen, aan de gitaar Gert Motmans, aan de basgitaar Dries Van Der Werf, aan de akoestische gitaar Kris Mermans, aan de toetsen Lesley Boonen, op trompet Bart Belmans & Steven Sannen, op trombone Boris Engelen, op tenorsax Sebastian Verstraeten, aan de zang Bas Van Olmen, Marc Bastiaens,  Jan Moons, Julie Moons, Kaat Swinnen, Emma  de Bakker en Petra Caerts en last but not least aan de PA Ronald Buersens.  

Zorg dat je erbij bent! There Will Be No Next Time!